top of page
  • Carola

Een vleugje Herfst in de kinderkamer

Kleine veranderingen, groots verschil!


Met slechts een paar kleine aanpassingen kun je jouw kinderkamer helemaal herfstklaar maken! Het seizoen verandert en dat betekent dat het tijd is om wat meer warmte en gezelligheid in de kinderkamer te brengen.



Bijvoorbeeld met een nieuw dekbed in prachtige herfsttinten, waardoor de kamer direct een warme herfstsfeer krijgt. Deze twee nieuwe prints van Garbo zijn toch te gek! Ook heel leuk om samen te combineren.

Denk ook aan een zacht vloerkleedje op de grond. Dit is niet alleen een fijne sfeermaker, maar ook de perfecte plek voor knusse speelmomenten. En als de avonden wat koeler worden, is er niets fijner dan onder een zacht fleecedekentje te kruipen tijdens verhalentijd. Nooit dekens genoeg want je kunt er natuurlijk ook de leukste hutten mee bouwen op regenachtige dagen.

En wat dacht je van een heerlijk warmtekussentje van Senger? Deze leuke zwanenknuffel is perfect om mee in slaap te vallen en zorgt voor extra comfort tijdens de koude nachten. (Op te warmen in de oven). En een klamboe in een mooie, warme herfsttint maakt het geheel helemaal af en creëert gelijk een gezellig hoekje om in weg te kruipen.


Tot slot, hoe gaaf is dit klimrek voor wat meer beweging binnenshuis! Ook leuk te stylen met hangmandjes of wallorganizers.

Conclusie

Met een paar eenvoudige veranderingen maak je jouw kinderkamer helemaal klaar voor het herfstseizoen. Creëer een warme en uitnodigende ruimte waarin jouw kinderen volop kunnen genieten van de gezelligheid van de herfst.


Laat je inspireren door dit styleboard en shop de items bij Kidooz.nl. Met de code PLUM15 shop je met maarliefst 15% korting.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page