top of page
  • Carola

10x jongenskamer lampen met stijl

Bijgewerkt op: 3 okt. 2023

Verlicht je jongenskamer met stijl: De ideale lampen voor elke hoek


Als je een fijne sfeer in de jongenskamer wilt neerzetten, vergeet dan de verlichting niet. De juiste lampen kunnen de kamer omtoveren tot een gezellige, uitnodigende plek én tegelijkertijd functioneren als geweldige eyecatchers. Ik ga je in deze blogpost wat toffe lampen laten zien voor de jongenskamer.


Wandlampen


1. Ferm Living Kids Bird Wandlamp

Met deze leuke vogellamp creëer je meteen een speelse sfeer. De houten lamp geeft een mooie, warme uitstraling. Monteer de lamp bij het bed of aan de muur met andere items zoals een wandplankje, muurstickers en posters voor een gezellige collage.







2. Ferm Living Kids Eikel Wandlamp

Voor een knipoog naar de natuur is de eikel wandlamp een geweldige keuze. Ook deze lamp geeft een speelse uitstraling met zijn organische vormen. Het zachte licht geeft een kalmerende sfeer en is ook optimaal als nachtlampje.





3. Ballon Wandlamp

Deze lamp lijkt op een zwevende ballon en zal zeker de aandacht trekken. Het zachte licht verspreidt een mooie zachte gloed rond het silhouet van de ballon en zorgt voor een magische ambiance in de kamer.






Hanglampen

4. Houten Hanglamp

Deze hanglamp van handgeweven rotan geeft een stoere, rustieke charme aan de jongenskamer. De lampenkap heeft wel iets weg van een oude hoed en geeft de kamer een speelse knipoog. Het natuurlijke materiaal vormt een leuk contrast met de strakke geometrische vorm.





5. Flowerpot Hanglamp

De flowerpot hanglamp voegt wat moderniteit toe aan de kamer. De prachtige kleur stone blue laat zicht geweldig combineren met andere blauw, maar ook groentinten en beige en staat geweldig bij andere materialen zoals hout en vilt.






6. Ferm Living Speckle hanglamp Voor een opvallend stuk dat de kamer echt laat oplichten, is deze handgemaakte spikkellamp een uitstekende keuze. Deze lamp heeft een eigentijds design en past bijna in iedere stijl en kleurenpallet.





Bureaulampen


7. Schaakstuk Bureaulamp

Hoe stoer en uniek is deze leuke tafellamp? Voor de kleine schaakliefhebber is dit een absolute must-have. Deze staat natuurlijk ontzettend leuk op het bureau maar ook leuk als decoratiestuk op een tafeltje of bij een lees/gamehoek.





8. Mushroom Bureaulamp

Een speelse lamp met karakter. De champignon bureaulamp voegt een speels tintje toe aan het bureau. Gemaakt in het materiaal zandsteen. En uitgekeken in de kinderkamer? Hij is eigenlijk net zo leuk in de master bedroom of in de woonkamer.





9. Flowerpot Bureaulamp

Het kleine broertje van de grote hanglamp. Ook leuk om ze in combinatie te gebruiken voor een mooie eenheid in de jongenskamer. Een design wat nog jaren meegaat.





Nachtlampje


10. Little Lights walvis lamp

Ik ben super fan van deze leuke lamp! Met de hand gemaakt en beschilderd. Deze lamp kun je eigenlijk in ieder hoekje wel leuk stylen en hij geeft een ontzettend gezellig licht.






Conclusie

Met deze selectie lampen kun je een jongenskamer transformeren in een gezellige ruimte in jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van een natuurlijke uitstraling, een eigentijdse sfeer, of een speelse look, er zit vast en zeker een lamp bij die aan jouw wensen voldoet. Laat het licht schijnen en zie hoe jouw jongenskamer tot leven komt met een van deze prachtige lampen!

53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page